اسکرابر صنعتی - زمین شوی های مکانیزه - شرکت بازرگانی پیشتاز
اسکرابر صنعتی دستگاهی برای نظافت یا شستشو کف زمین است. می توان گفت اسکرابر صنعتی از جهت قطر برس، تعداد برس و حجم مخازن آب تمیز و آب کثیف تفاوت دارد. در اسکرابر صنعتی با اندازه (Size) کوچک حجم مخزن های آب تمیز و آب کثبف 10 لیتری و در زمین شوی های مکانیزه با اندازه بزرگ حجم مخازن دستگاه به 250 لیتر می رسد. تقسیم بندی دیگر اسکرابر صنعتی می تواند از جهت دیگری باشد که یا دستی باشد یا با راننده یا سرنشین دار. دستگاه شستشوی کف دستی زمانی که دارای حجم مخزن های بالاتر از 60 لیتر باشد بر روی اسکرابر صنعتی دستی موتور جلو برنده قرار می دهند و دلیل آن این است که با بالا رفتن حجم مخازن، وزن اسکرابر صنعتی بالاتر می رود. آب زیادی داخل دستگاه اسکرابر جای می گیرد.
اسکرابر صنعتی و نحوه کار آن
اسکرابر صنعتی سرنشین دار با راننده به منظور استفاده در مکان های بزرگ یا مساحت های بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین اسکرابر صنعتی با راننده دارای موتور جلوبرنده بوده و می تواند نظافت کف زمین را با کیفیت بسیار بالایی انجام دهد. ذکر این نکته ضروری است که اسکرابر صنعتی چه در مدل دستی و چه در مدل سرنشین دار قادر به جمع آوری زباله های روی زمین نیستند و برای این کار بایستی از سوییپر اسفاده شود. البته دستگاه هایی وجود دارند که علاوه شستشوی کف زمین، کار جمع آوری زباله ها را از روی زمین بر عهده دارند که به این نوع دستگاه ها اسکرابر - سوییپر گفته می شود. در مورد نحوه کار دستگاه های کف شور صنعتی چه در مدل دستی و چه در مدل با راننده بدین گونه است که در آغاز آب به همراه مواد شوینده بر روی کف زمین پاشش شده و سپس با استفاده از برسی که در پایین و جلوی دستگاه قرار دارد عمل برس زدن و نظافت کف به نحو عالی انجام شده و سپس آب کثیف حاصل از برس زدن را با استفاده از مکنده ای که در پشت دستگاه قرار دارد به مخزن آب کثیف انتقال می دهد. شرکت تولیدی بازرگانی پیشتاز تمام محصولات خود را با گارانتی یک سال و خدمات 15 سال عرضه می دارد. برای مشورت با کارشناسان شرکت و انتخاب دستگاه زمین شوی مناسب با شماره های تلفن 2-66572450-021 تماس بگیرید انتخاب بهینه ای داشته باشید.
در ادامه به برخی از انواع مدل های اسکرابر صنعتی شرکت تولیدی بازرگانی پیشتاز اشاره می شود.
اسکرابر صنعتی یا اسکرابر AM40
اسکرابر صنعتی AM40 ساخت شرکت مطرح سی بی آمتک ( آمریکا - هنگ کنگ ) است. اسکرابر صنعتی AM40 دارای سه طرح ( کابلی - باطری دار - دوال پاور ) بوده و در اماکنی مانند: فروشگاه های بزرگ و کوچک، ساختمان های اداری، مجتمع های تجاری کوچک، پاساژها، بیمارستان ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد. موتور زمین شوی صنعتی AM40 از شرکت معروف Ametek می باشد که شرکتی عظیم در تولید موتورهای اسکرابر صنعتی می باشد. نوع موتور اسکرابر صنعتی AM40 به شکل دو پروانه بوده که می تواند مکش خوبی را به همراه داشته باشد. مکش خوب باعث می شود آب کثیف موجود بر روی زمین به راحتی به مخزن آب کثیف انتقال یابد. از لحاظ میزان کارایی دستگاه می توان گفت دستگاه دارای راندمان کاری 1850 متر مربع در ساعت بوده و دارای نیروی مانور بسیار بالا در اماکن صنعتی گوناگون است. دستگیره اسکرابر صنعتی AM40 به راحتی خم می شود و قابلیت تنظیم شدن ارتفاع دستگیره ممکن است که این کار نظافت با کیفیتی را انجام می دهد. دستگاه دارای قطر برسی به اندازی 415 میلیمتر و عرض خشک کنی 760 میلیمتر است. نوع دستگاه یا ماشین کف شور مدل AM40 به صورت دستی می باشد و دارای حجم مخطن آب تمیز 31 لیتری و حجم مخزن آب کثیف 25 لیتری است.
اسکرابر صنعتی AM40 New
اسکرابر صنعتی AM40 New از تولیدات کمپانی مطرح سی بی آمتک ( آمریکا - هنگ کنگ ) می باشد و دستگاه به منظور استفاده در مکان های کوچک و متوسط استفاده می شود. این اسکرابر صنعتی AM40 New در اماکنی از قبیل، فروشگاه های کوچک، ادارات، مجتمع های تجاری کوچک، درمانگاه ها، شرکت های داروسازی و ... استفاده می شود. به مانند دیگر زمین شو های کمپانی CB Ametek ایناسکرابر صنعتی دارای موتوری ساخت کمپانی معظم Ametek بوده که این کمپانی، کمپانی ای عظیم در زمینه تولیدات موتورهای اسکرابر می باشد. از لحاظ نوع موتور دستگاه دارای موتوری از جنس سه پروانه بوده که قدرت مکش آن بسیار عالی می باشد و قادر است آب کثیف موجود بر روی کف زمین را به راحتی به مخزن آب کثیف خود منتقل کند. اسکرابر صنعتی مدل AM40 New دارای مخزنی از جنس پلی اتیلن است که در برابر ضربات احتمالی بسیار پایدار می باشد. دستگاه مجهز به شیر برقی کنترل آب و ماده شوینده بوده که در در لحظه قطع شدن حرکت برس آب و مواد شوینده به سوی برس دستگاه قطع می شود. دور زدن دستگاه و شستشوی گوشه ها به وسیله دستگیره اش که در زاویه های 90 و 180 درجه ای قابل تنظیم می باشد، به آسانی انجام پذیر می شود. از نظر راحتی کار با دستگاه می توان گفت، دستگاه دارای Control Panel بسیار ساده ای می باشد که این Control Panel ضد آب و رطوبت است. دستگاه زمین شو AM40 New قابلیت ارائه در طرح کابلی، باطری دار و دوال پاور ( هم کابلی و هم باطری دار ) می باشد. سطوحی که به وسیله این دستگاه نظافت می شوند عبارتند از: پارکت، اپوکسی، مسطح، سنگ و سرامیک. میزان عرض نظافت یا شستشو دستگاه 460 میلیمتر بوده و میزان کارایی وسیله 1850 متر مربع در ساعت است.

لیست محصولات و مقالات مرتبط شرکت تولیدی بازرگانی پیشتاز: