نظافت مکانیزه کف دانشگاه ها و دانشکده ها
دانشگاه ها، دانشکده ها، مدارس و به طور کلی محیط های آموزشی از مکان هایی می باشند که باید به صورت منظم و مکانیزه نظافت شوند. دانشجویان، استادان، کارکنان و ... در محیط های داخل و خارج محیط آموزشی رفت و آمد می کنند. از این رو حفظ نظافت کف مجموعه برای جلوگیری از آلودگی ها می تواند کار بسیار سختی باشد.
بسیاری از مدارس و دانشگاه ها هنوز هم از شیوه سنتی و قدیمی به منظور نظافت راهروها و محوطه های بیرونی استفاده می کنند. اما استراتژی تمیز کردن این گونه محیط ها امروزه تغییر کرده و به طبع آن دستگاه هایی نظیر اسکرابر و سوییپر می توانند نظافت را به صورت مکانیزه با دقت و سرعت بالا انجام داده و بهر وری را افزایش دهد. همچنین این گونه دستگاه ها به عنوان یک کالای سرمایه ای برای این بخش ها می باشد.

چه نوع دستگاهی از اسکرابر و سوییپر برای نظافت مناسب هستند؟
اسکرابر یا دستگاه زمین شوی و سوییپر دارای انواع گوناگونی بوده و دارای شباهت ها و تفاوت هایی می باشند. متناسب با محیط دانشگاه ها بایستی دستگاه مناسب را انتخاب نمود. معمولاً برای راهروهای این گونه محیط ها از اسکرابر دستی باطری دار استفاده می کنند. چون به دلیل رفت و آمد زیاد در این محیط ها اگر بخواهیم از نوع کابلی دستگاه های زمین شوی یا زمین شوی برقی استفاده کنیم. باعث ایجاد مشکلاتی می شود. به علاوه طول کابلی محدودیت هایی را در طول نظافت ایجاد می نماید. نوع اسکرابر صنعتی دارای باطری این گونه محصولات می توانند به راحتی مورد استفاده قرار بگیرند بدون اینکه محدودیت هایی در عملکرد خود داشته باشند. باطری های این گونه دستگاه ها دارای ولتاژهای گوناگونی بوده و با شارژ کردن کامل باطری ها می توان محیط وسیعی را نظافت کرد.
البته نوع با راننده این گونه دستگاه را برای سالن های بسیار بزرگ می توان مورد استفاد قرار داد. زیرا دارای راندمان کاری بالا در این گونه سالن ها و محیط ها می باشد. همچنین تعداد طبقات دانشگاه ها و دانشکده ها نیز بسیار مهم است. ممکن است لازم باشد برای هر طبقه یک دستگاه استفاده کرد. طرز کار این زمین شوی ها بدین گونه است که ابتدا آب و مواد شوینده را بر روی زمین انتقال داده و با عملیات برس کردن کف، آب کثیف جمع آوری شده را جمع آوری کرده و به مخزن آب کثیف خود انتقال دهد تا آلودگی بر روی سطح باقی نماند.
به منظور نظافت محیط های بیرونی از دستگاه های جاروب محوطه استفاده می شود. طرز کار دستگاه ها بدین صورت است که با داشتن برس های نرم و زبر در یک یا دو طرف دستگاه که بستگی به جنس کف محیط دارد، عملیات سوییپ کردن انجام شده و زباله های جامد و گرد و خاک به راحتی از کف مجموعه نظافت می شوند. فیلترهای این دستگاه بسیار قوی و با تکنولوژی بسیار خوب بوده و حتی قادرند فیلترهایشان به صورت اتوماتیک نظافت گردند.
در محیط هایی که محوطه های آن بسیار بزرگ باشد از نوع دستگاه های جاروب محوطه با راننده استفاده می شود ولی در محوطه های کوچکتر از نوع دستی دستگاه بایستی مورد استفاده قرار بگیرد.
بهداشت بیشتر در محیط های مجموعه
محیط مدارس و دانشگاه و کلاً محیط های آموزشی بایستی بهداشتی باشد تا سلامت افراد این گونه مجموعه ها تضمین شود. اگر محیط پاکیزه و بداشتی نباشد ممکن سلامت افراد آن مجموعه را به خطر بیندازد. مثلاً در محیط های بیرونی اگر نظافت به صورت مکانیزه و با دستگاه جارو محوطه انجام بشود تا آلودگی هایی که حتی در حد میکرون هم باشند جمع شوند و مانع ار بیماری های آسم و آلرژی شود.
می توان نتسجه گرفت که مراقبت از نظافت و بهداشتی بودن دانشگاه ها، مدارس و ... امری حیاتی بوده و این کار بایستی با دستگاه های نظافتی مخصوص و مکانیزه صورت بپذیرد.
لیست محصولات و مقالات مرتبط شرکت تولیدی بازرگانی پیشتاز: